Gridsome

Despre noi

Tummy este eroul care salvează mâncarea și o redirecționează spre burtica ta!

Tummy este o aplicație dedicată reducerii risipei alimentare. Cu Tummy, surplusul alimentar este salvat, vândut și savurat într-un mod simplu și inovativ, în loc să fie considerat pierdere și aruncat la finalul zilei. Aici poti gasi mâncare delicioasă, bună de consum, la prețuri minime. Prin intermediul aplicației poți comanda mâncare diversă de la restaurantele partenere, urmând să îți ridici personal comanda înainte de ora de închidere sau pe parcursul zilei. Savurează meniul ales și simte-te bine: ai contribuit la reducerea risipei alimentare! Yummy Tummy!

  • Stopăm - procentul tot mai mare al surplusului alimentar bun de consum care este aruncat și sfârșește la gropile de gunoi
  • Salvăm - planeta și banii prin cumpărarea de produse cu pana la 80% mai ieftine decât prețul normal
  • Savurăm - mâncare bună și avem un impact major asupra mediului înconjurător

Misiunea noastră este să salvăm mâncarea, banii și planeta prin redirecționarea surplusului de alimente către consum și nu către coșul de gunoi. Risipa alimentară este o problemă care nu are voie să existe. Anual, peste 30% din alimentele produse la nivel mondial ajung la coșul de gunoi, însemnând aproximativ 1.3 miliarde de tone de alimente consumabile, cantitate care ar putea acoperi de trei ori necesarul de hrană pentru populaţia globului. În același timp, aproximativ 800 milioane de oameni merg la culcare flămânzi, în fiecare noapte. Suntem hotărâți să ajutăm la rezolvarea acestei probleme.