Recomandările lui Tummy

Întrebări frecvente

Tummy este eroul care salvează mâncarea și o redirecționează spre burtica ta! În loc ca restaurantele să arunce mâncarea bună de consum, folosește aplicația noastră să găsești restaurantele din apropierea ta și fii tu eroul zilei, comandând un meniu de surplus de alimente la un preț minim. Salvezi mediul înconjurător și savurezi meniuri delicioase! Yummy Tummy!
Instalează-ți aplicația Tummy și pe pagina principală vei găsi o listă cu restaurantele partenere din apropierea ta care au meniuri pregătite pentru a fi ridicate. Alege-ți restaurantul de unde dorești să comanzi, alege-ți meniul și așteaptă confirmarea comenzii. Poți vedea statutul comenzii tale la secțiunea ”Comenzile mele”. Mergi la restaurant în intervalul orar specificat și arată confirmarea comenzii generată de aplicație unui angajat pentru a-ți ridica comanda!
Înainte ca restaurantele să se închidă, acestea vor avea surplus de alimente care va fi aruncat, asta în cazul în care nu va apărea nici un erou să o salveze. Timpul de colectare al comenzii va fi, în general, între 15 și 30 minute înainte ca restaurantul să se închidă. Unele restaurante vor avea oferte și pe timpul zilei. Verifică în descrierea restaurantului intervalul în care îți poți ridica comanda.
Vino în intervalul specificat și arată personalului voucherul de confirmare generat de aplicație, iar ei îți vor oferi o caserolă. Unele restaurante vor umple caserola pentru tine, iar altele îți vor oferi posibilitatea să te servești singur. În descrierea restaurantului vei fi informat dacă îți umplii singur caserola sau personalul va face asta pentru tine.
Dacă ai instalat aplicația, sistemul nostru de localizare GPS va găsi imediat restaurantele din zona ta. De asemenea, poți introduce adresa ta iar noi îți vom arăta toate restaurantele din apropiere, începând cu cel mai apropiat.
Asigură-te ca le-ai tastat corect. Nu funcționează? Atunci apasă butonul ”Mi-am uitat parola” iar noi îți vom trimite informațiile necesare prin e-mail.
Contactează-ne cât mai repede posibil și anunță-ne că te-ai răzgândit. Trebuie să te grăbești însă, pentru ca aceasta să poată fi disponibilă pentru un alt client.
Asigură-te ca mail-ul nu a ajuns în secțiunea Spam. Nu este nici acolo? Contactează-ne și vom rezolva.
Este absolut gratuit să utilizezi Tummy, însă va trebui să plătești pentru mâncarea pe care o comanzi.
Sigur că da! Vei putea selecta ”Salvează detaliile” astfel încât să nu mai fie necesar să le introduci de fiecare dată când comanzi.
Da. Noi nu vom împărtăși niciodată informațiile cardului tău. E micul nostru secret!
Când te loghezi pe contul tău, poți schimba, edita sau anula oricând informațiile cardului tău.

Dacă aveți o nemulțumire cu privire la serviciul oferit de Tummy pe internet, puteți utiliza platforma de Soluționare On-line a Litigiilor (denumită în continuare SOL) pentru a depune o reclamație și a găsi o entitate de soluționare a litigiillor care să trateze cazul. SOL este o metodă de soluționare extrajudiciară a reclamațiilor referitoare la achizițiile efectuate pe internet.