Termeni și Condiții de utilizare

 1. Introducere și regulile noastre

Această secțiune stabilește Termenii și condițiile prin care noi, SC TUMMY – STOP FOOD WASTE SRL-D, ne furnizam serviciile prin intermediul site-ului www.tummy.ro și a aplicației mobile Tummy (denumite în continuare Site). Vă rugăm să citiți cu atenție secțiunea ”Termeni și Condiții de utilizare” înainte de a comanda orice produs prin intermediul Site-ului. Dacă nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să nu folosiți Site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați Site-ul nostru, vom considera că ați acceptat acești Termeni și condiții de utilizare. Înainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru vi se va solicita în mod specific să acceptați Termenii și condițiile de Utilizare. Prin acceptarea acestora, sunteți de acord să respectați Termenii și condițiile de Utilizare în versiunea publicată pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs.


Accesul dvs. și utilizarea Site-ului nostru sunt supuse și reglementate de toate legile și regulamentele în materie și acești termeni și condiții de utilizare, inclusiv orice politici sau alte condiții menționate în prezentul document și disponibile pe Site conform modificărilor intervenite în decursul timpului ("Termeni și condiții de utilizare").

Folosirea datelor dvs personale transmise prin intermediul site-ului sunt guvernate de Politica de confidențialitate și Politica Cookies, regăsite mai jos.


1.1 Detaliile firmei: SC TUMMY – STOP FOOD WASTE SRL-D operează site-ul www.tummy.ro și aplicația mobilă Tummy în România. Activitatea firmei constă în intermedierea online a surplusului de alimente comestibile (denumite în continuare Produse) de la restaurante (denumite în continuare Restaurante) către utilizatorii Site-ului.

SC. TUMMY – STOP FOOD WASTE SRL-D este o firmă înregistrată în România, cu sediul social în Piatra Neamț, strada Ana Ipătescu nr. 9, bl. 9A, județul Neamț. Numărul de înregistrare a firmei este 36969349 din data de 01.02.2017.


1.2 Accesul pe Site și termeni: Prin termenul ”Site”, se înțelege și se face referință la orice parte a prezentului site și a conținutului acestuia. SC TUMMY– STOP FOOD WASTE SRL-D este în mod individual numit ”Tummy”. În caz de dubiu, termenul ”Tummy” sau ”noi” se referă la operatorul site-ului pe care îl vizitați. Vă rugăm să rețineți că termenul „Site” din această secțiune include orice versiune curentă sau viitoare a site-ului www.tummy.ro ori a aplicației Tummy prin care accesați website-ul sau serviciile noastre.

De asemenea, prin comandarea produselor prin intermediul Site-ului sunteți de acord să respectați acești ”Termeni și condiții de utilizare”. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții de utilizare, trebuie să părăsiți Site-ul imediat și nu veți avea posibilitatea de a folosi Site-ul și nici de a comanda Produse. Site-ul nostru poate fi accesat și fără a face comandă sau fără a vă înregistra detaliile pe Site. Acesta poate fi accesat de către oricine.


 1. Modificarea termenilor:Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări asupra Site-ului nostru și Termenilor și Condițiilor de Utilizare, în orice moment, fără nici un fel de notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați această secțiune în mod regulat, deoarece este obligatoriu să cunoașteți aceste condiții. În momentul în care plasați comanda prin intermediul nostru se va considera că sunteți de acord cu termenii și condițiile din momentul plasării comenzii.


 1. Responsabilitate: Dvs sunteți responsabili pentru a vă asigura că toate persoanele care accesează Site-ul nostru prin intermediul telefonului/ dispozitivului dvs cunosc și sunt de acord cu acești termeni și condiții de utilizare.


 1. Detaliile dvs.: Vi se poate cere să ne furnizați sau să fiți prevăzut cu datele de identificare ale utilizatorului, o parolă sau orice altă informație cerută de procedurile noastre de securitate, în scopul de a avea acces la zonele restricționate ale Site-ului nostru. Accesul la aceste zone restricționate va fi permis numai în cazul în care și atâta timp cât:

Prin plasarea comenzii prin intermediul Site-ului nostru, garantați că aveți cel puțin 18 ani împliniți și sunteți capabili legal de a încheia contracte.

Nerespectarea condițiilor menționate mai sus va avea ca rezultat respingerea comenzii dvs.

Prin utilizarea Site-ului nostru, se consideră că ați acceptat Politica noastră de Confidențialitate, regăsită mai jos. Înainte de a ne oferi date cu caracter personal (inclusiv adresa de e-mail) prin intermediul Site-ului nostru, vi se va solicita în mod expres să acceptați această politică.


 1. Cum comandați și care este procesul prin care comanda dvs este procesată


3.1 Plasarea comenzii: Pentru început, este necesar să vă creeați un cont, sau vă puteți loga prin intermediul rețelelor sociale conectate cu Site-ul nostru. La secțiunea ”Caută”, aveți opțiunea de a căuta meniul dorit, restaurantele din apropiere după adresă sau oraș. Va apărea o listă cu toate Restaurantele care se încadrează în criteriile dvs. După ce selectați meniul dorit, comanda se va plasa apăsând butonul ”Cumpără”. Este important să verificați toate informațiile pe care le-ați completat pentru a evita orice eroare, înainte de a apăsa acest buton. După ce ați apăsat butonul, comanda dvs va fi procesată iar erorile nu vor mai putea fi corectate. După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare și veți putea urmări statusul comenzii în secțiunea ”Comenzile mele” pe aplicația Tummy.


3.2 Ridicarea comenzii: Este important să vă încadrați în timpul specificat pentru ridicarea comenzii. Timpul de ridicare este, în general, cuprins între 15-30 minute. Verificați descrierea restaurantului pentru a afla când puteți ridica comanda de la Restaurant. Dacă ajungeți la Restaurant înainte de ora specificată pe Site, vă rugăm să așteptați în fața Restaurantului. Vă rugăm să rețineți că dacă ajungeți prea târziu, Restaurantul ar putea să fie închis și nu veți mai putea ridica comanda. Când ajungeți la Restaurant, vă rugăm prezentați unui angajat voucher-ul de pe dispozitivul dvs mobil și să așteptați să vi se onoreze comanda. Unele restaurante vă vor oferi posibilitatea de a vă servi singur, iar altele vor umple caserola pentru dvs. Caserola este prevăzută cu sistem de închidere, iar dacă aceasta nu se poate închide, restaurantul vă va oferi altă caserolă. O caserolă poate conține 1 kg de Produse. Gramajul Produselor diferă de la Restaurant la Restaurant, astfel vă rugăm să verificați descrierea Restaurantului pentru a afla detalii despre Produsul dorit.


3.3 ”Stoc epuizat”: Un Restaurant va fi listat ca ”Stoc epuizat” în cazul în care tot surplusul de Produse a fost deja vândut sau dacă Restaurantul este închis în ziua respectivă, sau pur și simplu nu dorește să listeze Produse.


3.4 Comunicarea: Toate informațiile referitoare la Restaurante și selecția Produselor se vor transmite prin intermediul Tummy.


3.5 Anularea comenzii: Din momentul în care ați înregistrat comanda iar plata a fost făcută, aveți posibilitatea de a anula comanda cu 2 ore înaintea ridicării. Dacă doriți anularea comenzii, va trebui să contactați Tummy pentru a informa Restaurantul și pentru a vă returna banii. Dacă limita de 2 ore nu va fi respectată, nu veți mai putea anula comanda iar banii nu vor fi înapoiați. Motivul acestei reguli este de a ne asigura că mâncarea nu va ajunge la coșul de gunoi.


3.6 Autorizarea plății: În cazul în care orice plată efectuată nu este autorizată, comanda dvs nu va fi procesată sau comunicată Restaurantului. Este necesar ca plata să fie făcută în maxim 15 minute din momentul în care ați apăsat butonul ”Cumpără”. În tot acest timp, numărul de produse pe care doriți să le comandați va dispărea de pe Site și nu vor mai fi disponibile. În cazul în care nu se efectuează plata în maxim 15 minute, produsele vor reapărea pe Site și vor putea fi comandate de către alt utilizator.


3.7 Procesarea comenzii și refuzarea acesteia: În momentul în care primim comanda dvs, vom începe procesarea acesteia prin trimiterea comenzii Restaurantului respectiv și vă vom notifica prin intermediul e-mailului sau a Site-ului când comanda a fost primită și procesată. Vă rugăm să rețineți că orice confirmare primită prin intermediul Site-ului sau a e-mailului indică faptul că comanda dvs a fost primită și este procesată de către noi, ceea ce nu înseamnă neapărat că aceasta a fost acceptată și de către Restaurant. Noi încurajăm toți partenerii să accepte toate comenzile și să ne comunice toate refuzurile, pentru a vă putea anunța (prin e-mail), cât mai repede, în cazul în care un Restaurant respinge comanda dvs. Cu toate acestea, Restaurantele au libertatea de a respinge comenzi în orice moment, din cauza aglomerației sau a condițiilor meteorologice sau pentru orice alt motiv.


3.8 Dacă nu ridicați comanda: În cazul în care nu vă ridicați comanda în timpul specificat, Tummy are dreptul de a vinde produsul unei alte părți, fără nici o obligație față de dvs. Nici Tummy, nici Restaurantul nu vă vor înapoia banii pentru întârzierea preluării.


 1. Prețuri și plăți

4.1 TVA și taxele de administrare: Prețurile vor fi listate pe Site. Aceste prețuri includ TVA dar pot exclude orice cheltuieli de administrare a plății online. Acestea vor fi adăugate la suma totală, după caz.


4.2 Prețuri incorecte: Site-ul nostru conține un număr mare de Produse și este posibil ca unele să conțină prețuri incorecte. În cazul în care prețul corect pentru o comandă este mai mare sau mai mic decât prețul afișat pe Site-ul nostru, vă vom contacta înainte ca Produsul dumneavoastră să fie expediat, pentru a vă anunța actualizarea prețului și pentru a confirma dacă doriți să anulați sau să continuați comanda. În acest caz, nici noi și nici Restaurantul nu avem obligația de a ne asigura că comanda este furnizată la un preț incorect.


 1. Metode de plată: Plata comenzii trebuie făcută prin intermediul unui card credit acceptat, prin intermediul Site-ului.


 1. Plățile cu cardul: Vă rugăm să rețineți că uneori pot exista întârzieri în procesarea plăților și a tranzacțiilor. Acest lucru poate duce la plăți care pot dura până la 60 de zile, urmând ca după această perioadă, plata să fie dedusă din contul dvs.


 1. Comenzi respinse: Datorită procedurilor bancare standard, odată ce ați trimis comanda pe care o plătiți cu cardul iar plata a fost autorizată, banca dvs sau eminentul cardului va retrage suma totală a comenzii. În cazul în care comanda dvs este respinsă sau anulată ulterior, din orice motive, banca dvs nu va transfera suma comenzii către la noi, dar vă va înapoia banii în contul dvs. Cu toate acestea, acest proces poate dura până la 10 zile lucrătoare (sau mai mult, în funcție de bancă). Luați la cunoștință că nici noi și nici Restaurantul nu suntem responsabili sau răspunzători în relația dvs cu întârzierea bancii în vederea înapoierii sumei în contul dvs.


 1. Serviciul clienți

5.1 Grija pentru clienți este extrem de importantă pentru noi. Tummy va oferi asistență telefonică sau online în cazul în care întâmpinați probleme în accesarea Site-ului sau plasarea comenzii. Puteți solicita asistență prin apăsarea butonului ”Suport” pe Site-ul nostru, puteți suna la numărul afișat pe Site sau ne puteți contacta prin e-mail, la hello@tummy.ro


5.2 Întrebări despre comandă: Dacă aveți orice fel de întrebare sau probleme cu comanda, puteți contacta Tummy așa cum a fost specificat mai sus, iar noi vom încerca să contactăm Restaurantul în scopul de a rezolva problema.


 1. Anularea comenzii: Dacă doriți să anulați comanda după ce a fost depusă, iar plata a fost autorizată, trebuie să contactați Tummy în timpul descris in paragraful 3.5.


 1. Plângeri și feedback: În cazul în care sunteți nemulțumiți de calitatea oricărui Produs sau serviciu oferit de un Restaurant, vă rugăm să luați în considerare furnizarea de feedback sub formă de rating, comentarii sau review-uri pe Site-ul nostru, la secțiunea ”Comenzile mele”, pentru a reflecta experiența dvs. Aceste rating-uri, comentarii si review-uri reprezintă o parte importantă a procesului nostru de control al calității.


 1. Compensații: Dacă sunteți nemulțumit de calitatea oricărui Produs sau serviciu oferit de un Restaurant și doriți o rambursare, o reducere de preț sau orice altă compensație, trebuie să contactați Tummy pentru a depune plângerea dvs în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii. Va trebui să dovediți că Produsul sau serviciul furnizat nu a fost calitativ. Noi vom încerca să contactăm Restaurantul pentru a solicita despăgubirea în numele dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că noi nu avem nici un control asupra Restaurantelor și a calității produselor sau serviciilor pe care acestea le furnizează, și nu suntem în măsură să furnizăm și nu avem nici o responsabilitate sau răspundere pentru furnizarea oricărei compensații către dvs în numele oricărui Restaurant.


 1. Proprietăți intelectuale, Drept de autor și Software

6.1 Condiții generale de utilizare premise: ”Tummy” și alte semne, logo-uri sunt mărci înregistrate ale SC TUMMY – STOP FOOD WASTE SRL-D. Aceste mărci nu trebuie, în nici un caz să fie utilizate în legătură cu orice produs sau serviciu care nu este legat de SC. TUMMY – STOP FOOD WASTE SRL-D, cu excepția cazului în care se obține în prealabil o autorizatie în scris in principal de la noi sau dacă acest lucru este permis în acești Termeni și Condiții de Utilizare. Toate celelalte logo-uri care nu sunt deținute de Tummy, dar care apar pe acest Site sunt proprietatea titularului lor care este sau nu conectat, în relație contractuală cu noi.

Vi se permite să utilizați Site-ul și să printați sau să descărcați extrase de pe acesta pentru uzul propriu personal și ne-comercial pe baza urmatoarelor criterii:


 1. Limitări cu privire la utilizare: Vă acordăm un drept limitat de a accesa și de a utiliza Site-ul nostru pentru uz propriu. Cu excepția cazurilor menționate la punctul 6.1, nu aveți voie să:

să utilizați instrumente de extracție a datelor, roboți sau instrumente similare de colectare și de extracție de date.

Toate programele software utilizate pe acest Site sunt proprietatea Tummy și/sau oricărei companii afiliate companiei, decât dacă nu a fost utilizat un software de tip open source. Tot conținutul software-ului, elaborarea acestuia și software-ul în totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice altă utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afișarea sau executarea conținutului acestui Site nu sunt permise fără obținerea consimțământului prealabil scris al Tummy.


 1. Rezervarea drepturilor: Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres în acești termeni sunt rezervate.


 1. Accesul la servicii (Site, Aplicație)

7.1 Disponibilitatea Site-ului: În mod normal, Site-ul este disponibil 24 de ore pe zi, iar noi facem tot posibilul ca acesta să funcționeze mereu. Cu toate acestea, nu ne asumăm nici un fel de obligație și nu suntem răspunzători față de dvs dacă acesta este nefuncțional sau are anumite erori în orice moment sau orice perioadă.


7.2 Actualizarea informațiilor: Nu avem nici o obligatie de a actualiza informațiile de pe Site-ul nostru, cu excepția cazului în care se prevede altfel în legislația în vigoare.

7.3 Suspendarea accesului: Accesul la Site poate fi suspendat în orice moment, fără o notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a modifica, edita, șterge, suspenda sau întrerupe, temporar sau permanent, Site-ul nostru și/sau informațiile, materialele, produsele și/sau serviciile disponibile prin acesta.

7.4 Securitatea informațiilor: Transmiterea informațiilor prin internet nu este în totalitate sigură. Cu toate că respectăm toate măsurile cerute de lege pentu a proteja informațiile dvs, nu putem garanta securitatea datelor transmise prin Site. Orice transmitere se face pe propriul risc.


7.5 Accesul sau utilizarea Site-ului nostru (sau informațiile, materialele, produsele și/sau serviciile de pe Site-ul nostru) pot fi interzise prin lege în anumite țări sau jurisdicții. Sunteți responsabil pentru respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile ale țării din care este accesat Site-ul nostru. Nu garantăm în nici un fel că Site-ul nostru (sau informațiile, materialele, produsele și/sau serviciile de pe Site-ul nostru) este potrivit sau disponibil pentru utilizare în locații din afara țării.


 1. Materiale transmise de către vizitatori

8.1 General

8.1.1 Altele decât informațiile de identificare personală, care sunt protejate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, orice material, conținut, fotografie, comentariu primit (denumite în continuare Materiale transmise de către vizitator), încărcat sau transmis către Site vor fi considerate neconfidențiale și fără drept de proprietate. Prin postarea, încărcarea sau transmiterea oricărui Material transmis de către vizitator, declarați și garantați că dețineți toate drepturile acestui material. Sunteți de acord că noi nu vom avea nici un fel de obligație cu privire la orice Material transmis de către vizitatori, și că noi sau oricine va avea libertatea de a copia, dezvălui, distribui, include sau să folosească orice Material transmis de către vizitator și toate datele, imaginile, sunetele, textele și alte lucruri cuprinse în acesta pentru orice scopuri comerciale sau non-comerciale.

8.1.2 În acest caz, nu aprobăm, avizăm, sprijinim, sancționăm sau încurajăm orice astfel de conținut, comentarii sau materiale și nu avem obligația de a-l cerceta, monitoriza sau verifica pentru acuratețe, caracterul complet sau conformitatea cu legislația în vigoare. Nu ne asumăm nici o responsabilitate sau răspundere pentru astfel de conținut, comentarii sau material, cu excepția cazurilor prevăzute în mod expres de lege.

8.1.3 Declarați și garantați că orice Material transmis de către vizitator pe care dvs îl postați, încărcați sau transmiteți nu va încălca nici una dintre restricțiile de la punctele 8.2 și 8.3 de mai jos.

8.2 Politica Materialului transmis de către vizitator: Este interzisă postarea, încărcarea sau transmiterea către sau de pe Site a oricărui Material transmis de către vizitator care:

 1. Dacă postați orice Material transmis de către vizitator, acestea trebuie să nu:

De asemenea, atunci când postați orice Material transmis de către vizitator pe Site-ul nostru, trebuie să vă asigurați că:

8.4 Prin postarea de Material transmis de către vizitator pe Site-ul nostru, ne acordați o licență neexclusivă, perpetuă (sau, dacă licența perpetuă nu este permisă de legislația aplicabilă, o licență pentru termenul maxim permis de legislația în vigoare), cu reproducere liberă, o licență globală pentru a utiliza, reproduce, publica, republica, transmite și difuza (și de a acorda sub-licențe pentru a utiliza, reproduce, publica, republica, transmite și difuza) astfel de Material transmis de către vizitator în orice format (inclusiv tipărit și electronic) în scopul exploatării Site-ului nostru, pentru a promova Site-ul nostru, Produsele și serviciile noastre. De asemenea, putem publica numele dvs. alături de orice fotografie sau material grafic prezentat de dvs., dar putem edita sau șterge orice comentariu pe care îl trimiteți împreună cu acestea.


8.5 Postarea de către dvs. pe Site-ul nostru, nu constituie o derogare a noastră de la orice drept asupra sau în legătură cu Site-ul. În afara celor acordate în mod expres în prezentul document, nu dobândiți nici un drept, titlu sau interes asupra sau în legătură cu Site-ul nostru.8.6 Înlăturarea Materialului transmis de către vizitator: Ne rezervăm dreptul de a refuza, suspenda, înceta sau altfel elimina, publicarea oricărui Material transmis de către vizitator, dacă considerăm că acesta a încălcat punctele 8.2 și 8.3 de mai sus. De asemenea, îl putem elimina dacă considerăm că este inacceptabil sau poate expune nouă sau oricărei terțe părți orice vătămare sau răspundere de orice tip, pentru orice motiv. Acest drept nu trebuie să fie interpretat ca o aprobare a noastră sau ca o responsabilitate față de acest Material transmis de către vizitator indiferent dacă utilizăm sau nu acest drept. În continuare ne rezervăm dreptul de a face adăugiri sau eliminări la text sau grafică (inclusiv editarea oricărei fotografii sau oricărui material grafic), cu scopul de a ne promova pe noi, Site-ul nostru, produsele și serviciile noastre sau în scopul protejării intereselor noastre, ale afiliaților noștri, angajaților, partenerilor de afaceri, utilizatorilor sau a altor terțe părți; dacă vom face astfel de adăugiri sau eliminări suntem responsabili pentru acestea și pentru textul sau grafica sub forma modificată de către noi.


8.7 Folosirea Materialului transmis de către vizitator: Materialul transmis de către vizitator regăsit pe Site au doar scop informativ și nu constituie recomandări din partea noastră. Acestea reprezintă opinii ale clienților care au comandat prin intermediul Site-ului sau a altei părți terțe, precum și orice declarații, recomandări sau păreri ale acestor persoane și sunt doar ale lor. În consecință, în măsura maximă permisă de lege, nu ne asumăm nici o responsabilitate sau răspundere față de nici o persoană pentru orice conținut sau Material transmis de către vizitator, inclusiv, fără limitare, orice greșeală, defăimare, obscenitate, omisiuni sau neadevăruri care se pot întâlni în orice astfel de materiale.


8.8 Răspundere: Sunteți de acord să ne despăgubiți pentru orice răspunderi, pretenții, cheltuieli, pierderi sau alte daune pe care le putem suporta ca urmare a publicării de Material transmis de către a dvs. pe Site-ul nostru, care încalcă oricare dintre reprezentările și garanțiile, acordurile sau restricțiile prevăzute în prezentul alineat 8.


8.9 Dezvăluirea informațiilor către autorități și instanțele de judecată: Recunoașteți că vom coopera pe deplin cu orice autoritate competentă solicitată sau care ne conduce la dezvăluirea identității sau locației oricărei persoane care postează orice Material transmis de către vizitator care încalcă punctele 8.2 și 8.3 sau orice alte restricții aplicabile și ne eliberați în măsura maximă permisă de lege de orice răspundere în legătură cu o astfel de dezvăluire.


 1. Legături către și din alte site-uri

9.1 Site-urile Terțelor Părți: Site-ul nostru poate conține legături către site-uri operate de către terțe părți (Site-urile Terțelor Părți). Aceste legături sunt destinate să furnizeze doar informații suplimentare. Includerea pe Site-ul nostru a oricărui link către un Site al unei Terțe Părți nu înseamnă că aprobăm, avizăm sau acceptăm responsabilitatea pentru acest Site al unei Terțe Părți, conținutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispoziție prin acesta. Nu suntem obligați să filtrăm și să monitorizăm și nu am investigat sau monitorizat nici un Site al unei Terțe Părți pentru acuratețea, caracterul complet sau conformitatea cu legislația în vigoare. Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizării de către dvs. a site-ului sau bazarea pe aceste Site-uri ale Terțelor Părți. Utilizați aceste Site-uri ale Terțelor Părți pe propria răspundere. Toți termenii și condițiile și politicile Site-urilor Terțelor Părți pe care le accesați vi se vor aplica în timp ce navigați pe aceste site-uri și vă recomandăm să verificați acei termeni și condiții.

9.2 Permisiunea postării link-urilor: Aveți posibilitatea de a posta link-uri pe pagina principală a Site-ului, cu următoarele condiții:


 1. Renunțări (Disclaimers)

10.1 Informații despre Site: Încercăm să ne asigurăm ca toate informațiile de pe Site să fie corecte, dar nu promitem că acestea sunt exacte sau complete. Este posibil să facem modificări asupra materialului de pe Site, sau asupra Produselor, serviciilor și prețurilor descrise pe acesta, în orice moment, fără nici un fel de notificare.


10.2 Alergii, diete și alte informații referitoare la meniu: Restaurantele sunt responsabile pentru furnizarea acestor informații referitoare la meniu. De asemenea, acestea sunt responsabile să se asigure că informațiile sunt corecte și actualizate, iar noi nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate. În cazul în care aveți îndoieli cu privire la avertismentele alergice, conținutul unui meniu sau orice alte informații din meniu, vă rugăm să contactați Restaurantul înainte de a face comanda.


 1. Acțiunile Restaurantului și omisiunile: Contractul juridic pentru furnizarea și achiziționarea Produselor este între dvs și Restaurantul de unde ați comandat. Noi nu avem nici un fel de control asupra acțiunilor sau omisiunilor oricărui Restaurant. Fără a limita generalitatea celor de mai sus, recunoașteți și acceptați următoarele, prin folosirea Siteului: 1. Excluderea și limitarea răspunderii noastre

11.1 Excluderea răspunderii: Sub rezerva următoarei secțiuni, noi, în propria noastră capacitate și în numele afiliaților noștri, excludem orice răspundere (fie pe bază de contract sau pe orice altă bază) care decurge din sau în legătură cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în măsura permisă de legislația în vigoare. Această excludere se aplică, dar nu se limitează la:

11.2 Limitarea răspunderii: Nu căutăm (și nici unul din acești Termeni și Condiții de Utilizare nu au această destinație) să excludem sau să limităm răspunderea și nici o excludere sau limitare a răspunderii nu se aplică în următoarele cazuri:

Conform punctelor 11, 12.1 și 12.2, răspunderea noastră totală în ceea ce privește toate celelalte pierderi care rezultă în conformitate cu sau în legătură cu serviciul sau Siteul nostru, fie prin contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), încălcarea obligației legale sau în alt mod, nu trebuie să depășească în nici un caz valoarea comenzii dvs sau 300 lei, oricare dintre acestea este mai mică.


11.3 Costuri suplimentare: Vă asumați responsabilitatea deplină și exclusivă pentru orice costuri suplimentare sau asociate pe care le puteți întâmpina în legătură cu sau ca urmare a utilizării Site-ului de către dvs, inclusiv, fără limitare, costuri legate de operațiuni de service, reparații sau adaptarea oricărui echipament, software sau date pe care le dețineți sau utilizați.


12. Rezilierea

12.1 Motive de reziliere: Ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau anula oricând accesul la Site-ul nostru (sau părți din acesta), în special dacă noi considerăm că utilizați Site-ul nostru în orice mod care este contrar oricăror dintre acești Termeni și Condiții de Utilizare sau într-un mod dăunător, de exemplu:


12.2 Obligații după reziliere: O dată cu rezilierea sau suspendarea trebuie să distrugeți imediat orice material descărcat, copiat sau printat de pe Site.


13. Comunicarea scrisă

13.1 Legile aplicabile solicită ca o parte din comunicările pe care vi le trimitem să fie în scris. Utilizând Site-ul nostru sau comandând Produse prin intermediul acestuia, acceptați faptul că veți comunica cu noi în principal prin mijloace electronice. Noi vă vom contacta prin e-mail sau vă vom furniza informații prin postarea acestora pe Site. Din motive contractuale sunteți de acord cu aceste mijloace electronice de comunicare și sunteți de acord că toate contractele, notificările, informațiile și alte comunicări pe care vi le transmitem vor respecta cerințele legale conform cărora aceste comunicări se vor face în scris, cu excepția cazului în care legislația aplicabilă nu permite acest acord.

13.2 Pentru o orientare mai ușoară, Tummy pune la dispoziție un sistem de comunicare directă prin intermediul unui chat online, ceea ce, însă, nu se califică ca informații sau comunicări obligatorii din punct de vedere legal pentru utilizatori sau ca un punct oficial de Servicii Clienți.


14. Evenimente pe care nu le putem controla

14.1 Nu vom fi responsabili pentru orice eșec sau întârziere în executarea oricărei obligații în baza acestor Termeni și condiții de utilizare care sunt cauzate de evenimente pe care nu le putem controla (denumite în continuare Evenimente de forță majoră).


14.2 Un Eveniment de forță majoră include orice act, eveniment, accident pe care noi nu le putem controla, deoarece se află în afara controlului nostru și include (fără limitări) următoarele:

14.3 Performanța noastră în cazul acestor Termeni și condiții de utilizare este considerată suspendată pe perioada în care vor avea loc Evenimente de forță majoră. Vom depune toate eforturile pentru a găsi o soluție prin care obligațiile noastre în baza acestor Termeni și condiții de utilizare să poată fi efectuate în ciuda Evenimentului de forță majoră.


15. Diverse

15.1 Politica de confidențialitate: Ne angajăm să protejăm securitatea și confidențialitatea dvs. Toate datele personale pe care le colectăm de la dvs vor fi prelucrate în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate care este încorporată în acești Termeni și condiții de utilizare pe tummy.ro.


15.2 Alți termeni: Ar trebui să consultați Politica noastră de Cookies pentru informații referitoare la cum și de ce folosim aceste cookies, pentru a îmbunătăți calitatea Site-ului și serviciului, Termenii și condițiile pentru Vouchere pentru informații referitoare la utilizarea creditelor și reducerilor promoționale de pe Site și Termenii și condițiile referitoare la concursuri pentru informații referitoare la condițiile aplicabile concursurilor pe care le putem organiza în timp. Toate acestea sunt încorporate în acești Termeni și condiții de utilizare.


15.3 Nulitate: În cazul în care o instanță sau autoritate competentă decide că oricare dintre dispozițiile acestor Termeni și condiții de Utilizare este invalidă, ilegală sau inaplicabilă conform legii aplicabile, această dispoziție va fi modificată și interpretată astfel încât să se realizeze cel mai bine obiectivele dispoziției inițiale în măsura permisă de lege. Restul dispozițiilor vor rămâne în vigoare.


15.4 Întregul Acord: Acești Termeni și condiții de Utilizare, precum și orice document menționat în ele, constituie întreaga înțelegere dintre dvs și noi cu privire la utilizarea Site-ului nostru. Nici o expunere sau declarație, orală sau scrisă, care nu este inclusă în Termenii și condițiile de Utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastră sau pentru noi dacă nu a fost convenită de comun acord în scris între dvs. și noi.


15.5 Renunțare: Nici o renunțare a noastră de la oricare dintre prevederile acestor Termeni de Utilizare nu va produce efecte dacă nu se specifică în mod expres că este o renunțare și dacă nu sunteți notificat în scris. Orice eroare sau întârziere a noastră sau a dvs în aplicarea (în totalitate sau parțial) a oricărei prevederi a acestor Termeni și Condiții de utilizare nu va fi interpretată ca o renunțare a drepturilor sau remediilor noastre sau a dvs.


15.6 Transferul de drepturi și obligații: Drepturile și obligațiile care decurg din activitatea noastră și din accesul și utilizarea dvs. a Site-ului nostru sunt obligatorii atât pentru dvs. cât și pentru noi precum și pentru succesorii și cesionarii noștri. Cu excepția cazului în care legislația în vigoare prevede altfel, nu puteți transfera, cesiona sau altfel dispune de nici unul din drepturile sau obligațiile dvs. din acești Termeni și condiții de utilizare, în special obligații de plată, fără acordul nostru scris în prealabil. Oricând putem transfera, cesiona, sub-contracta sau altfel dispune de operarea Site-ului sau a unor părți ale acestuia sau de oricare dintre drepturile sau obligațiile care decurg din acesta, caz în care noi nu suntem scutiți de responsabilitatea pentru executarea obligației noastre în ceea ce vă privește pe dvs., dar cesionarul intră în aceste relații în calitate de co-debitor.

15.7 Titlurile: Titlurile din aceste Termeni și condiții de utilizare sunt incluse pentru o mai bună înțelegere / comoditate și nu ar trebui să afecteze interpretarea acestora.


16. Alegerea Legii și Jurisdicției

16.1 Acești Termeni și condiții de utilizare sunt construiți în conformitate cu legile din România. Aceștia și toate aspectele apărute sau legate de acești termeni și acest Site inclusiv conținutul acestuia vor fi reglementate de legea României. Instanțele au competență exclusivă în soluționarea litigiului, care ar putea apărea din sau în legătură cu acești Termeni și condiții de Utilizare.
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI COOKIES


Ne-am angajat să protejăm confidențialitatea tuturor vizitatorilor Site-ului, inclusiv tuturor vizitatorilor care accesează Site-ul sau serviciul prin intermediul oricărui dispozitiv mobil și nu numai. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate și Politica Cookies, care explică modul în care utilizăm și protejăm informațiile dvs.

Prin vizitarea și utilizarea serviciului și Site-ului, sunteți de acord și unde este necesar sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și transferul informațiilor dvs așa cum se prevede în această politică.


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE


 1. INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM DE LA DVS

Toate datele cu caracter personal prelucrate de către noi sunt protejate de legea românească privind protecția datelor cu caracter personal.

SC. TUMMY- STOP FOOD WASTE SRL-D este responsabil pentru informațiile personale colectate prin intermediul Site-ului și a serviciului. Tummy poate fi contactat așa cum este scris la paragraful 8.

Atunci când vizitați Site-ul sau utilizați serviciul pentru a comanda de la un Restaurant prin intermediul aplicației, este posibil să vi se ceară să furnizați informații despre dvs, inclusiv numele, datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) și informații pentru efectuarea plății (informații despre cardul dvs de credit sau debit). De asemenea, vom colecta informații despre utilizarea Site-ului si serviciului de către dvs și informații despre materialele pe care dvs le postați pe Site (mesaje sau comentarii) și e-mailurile sau informațiile pe care ni le trimiteți.

Prin accesarea informațiilor Tummy și/sau a Site-ului sau serviciului folosind dispozitive digitale (fara a se limita la acestea) ca mobil, tabletă sau alte dispozitive/ tehnologii inclusiv aplicații mobile, trebuie să știți că colectarea de date și utlizarea lor se va aplica în acest context de asemenea, conform Politicii noastre de Confidențialitate.

Putem colecta informații tehnice de pe dispozitivul dvs mobil sau despre utilizarea dvs a Site-ului sau a serviciului prin intermediul unui dispozitiv mobil. De exemplu, datele de localizare, date de performanță despre dispozitiv, sistemul de operare, inclusiv tipul dispozitivului conectat, adresa IP, metodele de plată mobile, interacțiunea cu alte tehnologii de vânzare cu amănuntul, cum ar fi utilizarea codurilor QR sau utilizarea voucherelor mobile. Dacă nu ați selectat ca aceste informații să rămână anonime prin intermediul dispozitivului dvs sau a setărilor de pe platformă, acestea vor fi colectate și utilizate de către noi în mod automat dacă utilizați Site-ul sau serviciul prin intermediul dispozitivului dvs mobil prin aplicația Tummy, prin intermediul browserului dispozitivului dvs mobil sau în alt mod.


 1. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DVS

Informațiile dvs ne vor permite să vă oferim acces la părțile relevante ale Site-ului și utilizarea serviciului. De asemenea, ne vor permite să vă facturăm și ne va permite nouă sau Restaurantului unde ați plasat comanda să vă contacteze dacă este necesar, în ceea ce privește serviciul. De exemplu, noi și/sau Restaurantul putem utiliza informațiile dvs pentru a vă oferi actualizări sau alte informații referitoare la comanda dvs prin e-mail, telefon, mobil sau mesaje text. De asemenea, vom folosi și analiza informațiile colectate astfel încât să putem gestiona, sprijini, îmbunătăți și dezvolta afacerea noastră, pentru orice scop statistic sau analitic și pentru a ne ajuta la prevenirea fraudei. Atunci când este cazul, acum și în viitor aveți opțiunea de a vă exprima preferințele în legătură cu utilizarea datelor dvs în conformitate cu această Politică de Confidențialitate iar acest lucru poate fi exercitat prin metoda aleasă de dvs de a folosi serviciul, de exemplu mobil, aplicație mobilă sau orice altă reprezentare a Site-ului.

Putem folosi informațiile dvs pentru a vă contacta în legătură cu o recenzie pentru serviciul nostru și a vă anunța ocazional schimbările importante sau evoluțiile Site-ului sau serviciului.

Dacă ați indicat în mod corespunzător, acceptați că putem folosi informațiile dvs pentru a vă putea înștiința despre alte produse sau servicii care pot fi de interes pentru dvs. Aceasta include servicii care pot face obiectul marketingului direct și putem face acest lucru prin poștă, telefon, mesaje text precum și prin e-mail.

Dacă ați indicat în mod corespunzător, sunteți de acord că putem împărtăși, de asemenea, informații cu terțe părți (inclusiv cele din sectorul alimentar, băuturi, timp liber, marketing și publicitate) să utilizeze informațiile dvs pentru a vă înștiința despre bunurile și serviciile care pot fi de interes pentru dvs (prin poștă, telefon, mesaje text sau e-mail) și să ne ajute să analizăm informațiile pe care le colectăm astfel încât să putem gestiona, sprijini, îmbunătăți și dezvolta serviciile pentru beneficiul dvs.

Dacă nu doriți să folosim datele dvs în acest scop sau dacă vă răzgândiți cu privire la a fi contactat în viitor, vă rugăm să ne anunțați folosind datele de contact menționate la punctul 8 și/sau modificând profilul dvs în mod corespunzător.

Vă rugăm să rețineți că prin trimiterea Materialului transmis de către vizitator privind Site-ul, serviciul și/sau restaurantele, sunteți de acord cu utilizarea noastră a acestora pe Site și în oricare alt material de marketing sau publicitate. Noi vă vom identifica numai în acest scop prin prenumele dvs și orașul de rezidență (precum și alte informații pentru care dvs vă dați acordul).


 1. DEZVĂLUIREA INFORMAȚIILOR DVS

Informațiile pe care ni le furnizați vor fi transferate și stocate în serverele noastre care pot fi în sau în afara spațiului economic european și pot fi accesate de către sau oferite personalului nostru de lucru din afara României și unor terțe părți, inclusiv companiilor din cadrul SC. TUMMY- STOP FOOD WASTE SRL-D (ceea ce înseamnă subsidarele noastre și asociații) care acționează ca un reprezentant al nostru, în scopurile stabilite în această politică sau în alte scopuri notificate către tine. Țările din afara spațiului economic european nu au întotdeauna legi stricte de protecție a datelor. Cu toate acestea, vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că informațiile dvs sunt tratate în conformitate cu această politică.

Terțele părți cu care împărtășim informațiile dvs pot întreprinde diverse activități, cum ar fi procesarea plăților prin card și furnizarea de servicii de asistență pentru noi. În plus, este posibil să vi se ceară să furnizați informațiile dvs la oricare Restaurant la care ați plasat o comandă, astfel încât să permită Restaurantului să vă proceseze comanda. Prin introducerea datelor personale, sunteți de acord cu acest transfer de date, stocare și procesare. Vom lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a ne asigura că toate datele dvs sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

Dacă v-ați dat consimțământul, este posibil să permitem unor terțe părți atent selectate, inclusiv companiile de marketing și publicitate, afiliații și asociații noștri, să vă contacteze ocazional cu privire la servicii care pot fi de interes pentru dvs. Ei vă pot contacta prin poștă, telefon, mesaje text și e-mail. Dacă vă răzgândiți cu privire la a fi contactat de către aceste companii în viitor, vă rugăm să ne anunțați folosind detaliile de contact menționate la punctul 8 și/sau să vă modificați profilul în mod corespunzător.

Dacă afacerea noastră va fi vândută, informațiile dvs pot fi divulgate sau transferate către societatea respectivă, ori către noi parteneri,proprietari sau consilieri.

Putem folosi informațiile pe care ni le furnizați, dacă suntem sub obligația de a divulga sau partaja informațiile dvs pentru a se conforma (și/sau în cazul în care noi credem că suntem sub datoria de a ne conforma) oricărei obligații legale, sau în scopul de a întări Termenii și condițiile de utilizare sau orice alt acord, sau pentru a proteja drepturile noastre sau drepturile Restaurantelor sau oricărei terțe părți. Aceasta include schimbul de informații cu alte companii și alte organizații în scopul prevenirii fraudei sau protecției.


 1. SECURITATEA ȘI PĂSTRAREA DATELOR

Luăm toate măsurile necesare pentru a vă proteja informațiile împotriva accesului neautorizat și împotriva prelucrării ilegale, pierderii accidentale, distrugerii sau deteriorării. Vom păstra informațiile dvs pentru o perioadă de timp rezonabilă, în conformitate cu scopurile pentru care am colectat aceste informații, sau atât timp cât prevede legea.

Dacă ați ales o parolă care vă permite să accesați anumite părți ale Site-ului, sunteți responsabil de a păstra această parolă confidențială.Vă sfătuim să nu dezvăluiți această parolă nimănui.

Transmiterea informațiilor prin intermediul internetului nu este complet sigură. Deși noi luăm toate măsurile pentru a vă proteja informațiile, nu putem garanta securitatea datelor dvs transmise pe Site. Orice astfel de transmisie este pe propriul risc. Odată ce am primit informațiile dvs, vom încerca să prevenim accesul neautorizat, prin utilizarea procedurilor de securitate.


 1. ACCESAREA ȘI ACTUALIZAREA

Aveți posibilitatea de a vedea informațiile pe care le deținem despre dvs (Solicită acces) și să ne solicitați modificări pentru a ne asigura că sunt corecte și actualizate. Dacă doriți să faceți acest lucru, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de la punctul 8.

Ne rezervăm dreptul de a satisface cererea dvs de acces la informațiile dumneavoastră personale doar dacă au trecut mai mult de 6 luni de la ultima cerere solicitată.


 1. MODIFICĂRI ÎN POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Orice modificare a Politicii noastre de Confidențialitate va fi postată pe Site și, atunci când este cazul, prin intermediul e-mailului.


 1. PLÂNGERI PRIVIND UTILIZAREA INFORMAȚIILOR ȘI DATELOR

Aveți posibilitatea de a depune plângere cu privire la modul nostru de a vă utiliza informațiile și datele. O astfel de plângere împotriva prelucrării informațiilor trebuie să fie depusă în conformitate cu Regulamentul General privind protecția datelor și legea românească.


 1. DETALII CONTACT

Toate comentariile, solicitările și cererile referitoare la utilizarea informațiilor dvs sunt binevenite și trebuie adresate către Tummy, prin e-mail la hello@tummy.ro sau 0748958743. 1. TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU CONCURSURI

Acești termeni și condiții se vor aplica la toate competițiile și concursurile organizate de către Tummy.


Competițiile individuale vor fi, de asemenea, supuse acestor termeni și condiții, iar acestea vor fi modificate/ completate prin Termeni și condiții suplimentari (Termeni de concurs specifici) care vor fi specificate în legătură cu fiecare competiție.


Concursurile sunt valabile pentru cetățenii României cu vârsta de peste 18 ani, cu excepția angajaților Tummy, asociaților, afiliaților sau familiilor acestora, agenților sau oricărei persoane în legătură cu organizarea concursului.


Câștigătorii vor fi responsabili să se asigure că sunt în măsură să accepte premiul în cauză, astfel cum prevede și în conformitate cu acești termeni și condiții pentru concursuri și cu orice termeni de concurs specifici.


Ne rezervăm dreptul de a redenumi câștigătorul competiției și a găsi un nou câștigător, în cazul în care premiul nu este acceptat sau revendicat în timpul menționat specificat în acești Termeni și condiții.


Completarea și trimiterea unui formular de înscriere la concurs va fi considerată o acceptare a Termenilor și condițiilor de concurs și orice Termeni de concurs specifici.


Termenii și condițiile de concurs și orice Termeni de concurs specifici sunt reglementate de legile din România și sunt supuse competențelor exclusive a instanțelor românești.


Orice date cu caracter personal care sunt colectate ca parte a oricărui concurs organizat de către Tummy, vor fi procesate în conformitate cu legislația românească aplicabilă în domeniul protecției datelor. Pentru informații suplimentare despre politica noastră de confidențialitate vezi secțiunea Politica de confidențialitate.


Ne rezervăm dreptul de a retrage orice concurs, în orice moment, fără o notificare prealabilă și/ sau să modificăm Termeni și condițiile generali de concurs ori Termenii specifici de concurs pentru orice concurs, în orice moment.


Decizia noastră este finală și strictă în toate aspectele legate de orice competiție și nici o corespondență nu va fi introdusă.


În orice moment, Termenii și condițiile de utilizare pentru utilizarea Site-ului și serviciului se aplică de asemenea concursurilor organizate de către noi.POLITICA COOKIES


Folosim cookies pentru a îmbunătăți calitatea Site-ului și serviciului, și facem tot posibilul pentru a face experiența navigării semnificativă. Atunci când accesați Site-ul nostru, serverul nostru trimite un cookie către computer-ul dvs, care ne permite să recunoaștem computerul dvs, dar nu și cine îl utilizează. Prin asocierea numerelor de identificare în cookies cu alte informații ale clientului, de exemplu când vă conectați pe site-ul nostru, vom știi că informațiile cookie se referă la dvs. Prin procesarea dincolo de această pagină sunteți de acord cu setările noastre cookie și acceptați că ați înțeles Politica Cookies care explică modul în care puteți gestiona preferințele și alegerile dvs pentru cookies.


 1. Ce sunt cookies?

Cookies sunt bucăți mici de informații care sunt emise către computerul dvs atunci când vizitați un website și care stochează și uneori urmărește informații despre utilizarea dvs a site-ului. Un număr de cookies pe care le folosim durează doar pe durata sesiunii web și expiră în momentul în care ați închis browserul. Alte cookies sunt folosite numai dacă dvs solicitați să vă memorăm username-ul și parola pentru data viitoare când accesați site-ul, și au o durată mai lungă. "Cookies" ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile dvs.


 1. De ce folosim cookies?

Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea și funcționalitatea site-ului nostru și pentru a înțelege mai bine modul în care vizitatorii utilizează acest site, precum și serviciile oferite de către acesta. Stocarea de cookies pe calculatorul dvs ne oferă o modalitate ușoară și convenabilă pentru a personaliza sau a îmbunătăți experiența dvs pe site-uș nostru și pentru a face următoarea vizită mai placută. Noi nu folosim cookies pentru a colecta informații personale, cum ar fi numele dvs, cu toate acestea, putem face legatura între informațiile conținute într-un cookie și informațiile dvs. cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).


 1. Tipuri de Cookies

Atunci când vizitați acest site, urmatoarele tipuri de Cookie-uri sunt folosite:


Cookie-uri strict necesari

Acestea sunt cookie-urile strict necesare pentru operarea unui site web. Fără aceste cookie-uri, acest site nu va funcționa corect. Acestea vă permit să utilizați caracteristicile esențiale ale site-ului nostru.

Caracteristicile esențiale ale site-ului nostru necesită cookie-uri strict necesari, care ne permit să reținem codul dvs poștal și ce este în coșul dvs de cumpărături în timp ce continuați să comandați produse de pe site-ul nostru și/sau navigați pe diferite pagini ale site-ului în timpul sesiunii de navigare. De asemenea, suntem în măsură să vedem dacă sunteți logați pe tummy.ro și să ne asigurăm că puteți accesa toate secțiunile site-ului nostru.

Dacă alegeți să nu acceptați aceste cookie-uri, nu veți avea posibilitatea de a folosi site-ul nostru pentru a comanda. Astfel, doar navigarea pe acest site va fi posibilă.


Cookie-uri de performanță

Cookie-urile funcționale colectează informații despre cum folosiți site-ul nostru, ceea ce ne oferă posibilitatea de a îmbunătăți calitatea site-ului și a serviciului.


Cookie-urile de performanță nu colectează nici un fel de informație care v-ar putea identifica. Toate informațiile colectate sunt anonime și sunt folosite de noi pentru a:


Cookie-uri funcționale

Acestea sunt Cookie-urile care sunt setate pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului. De exemplu, Cookie-urile care amintesc conținutul pe care l-ați vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail și parola furnizate la înregistrare în timpul unei vizite anterioare pe acest site. Cookie-urile pot aminti, de asemenea, elemente pe care le-ați plasat anterior în coșul de cumpărături atunci cand ați vizitat Site-ul nostru. Prin umare, utilizarea Cookie-urilor funcționale ne permite să vă oferim conținut adaptat intereselor dvs, nemaifiind necesară o noua înregistrare sau să introduceți din nou anumite informații în formularele de înregistrare atunci când vă intoarceți pe acest site. În viitor, aceste Cookies pot partaja informații cu partenerii pentru a oferii servicii pe site-ul nostru, iar în acest caz, vom actualiza Politica noastră de Cookies în mod corespunzător. Orice informație care este partajată cu partenerii pe viitor este folosită doar pentru a furniza serviciul, produsul sau funcția și nu pentru orice alt scop.


 1. Direcționare și partajarea cookie-urilor

Direcționarea și partajarea cookie-urilor vă oferă o experiență de navigare personalizată oferindu-vă servicii de interes bazate atât pe acest site cât și pe alte websiteuri. Cookie-urile care personalizaează experiența dvs de navigare pe site-ul nostru colectează doar informațiile prin referința la adresa IP pe care o folosiți. Unele dintre aceste experiențe de navigare personalizate pot fi legate de servicii, furnizate de către terțe părți care furnizează aceste servicii pentru recunoașterea că ați vizitat site-ul nostru. Aceste informații sunt folosite pentru a vă informa despre produsele și/sau serviciile care ar putea fi de interes pentru dvs sau pentru serviciile furnizate de către partenerii noștri. Aceste cookie-uri pot lega, de asemenea, la rețelele sociale cum ar fi Facebook sau Twitter și să furnizeze agențiilor de publicitate cu informații despre vizita dvs, astfel încât să vă poată prezenta reclame care ar putea fi de interes pentru dvs.


 1. Gestionarea Cookie-urilor dumneavoastră

Unele dintre cookie-urile folosite de către site-ul nostru sunt servite de către noi, iar altele sunt servite de către terțe părți care oferă astfel de servicii în folosul nostru. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookie-urile dar, dacă doriți, puteți schimba browserul dvs pentru a vă preveni sau notifica de fiecare dată când un cookie este setat. De asemenea, puteți afla mai multe despre cookie-uri vizitând site-ul www.apti.ro/cookies/ care include informații suplimentare utile despre cookie-uri și cum poți bloca acestea utilizând diferite tipuri sau browsere. Vă rugăm să rețineți că prin eliminarea sau blocarea cookie-urilor utilizate pe site-ul nostru este posibil să nu puteți folosi site-ul la capacitatea maximă.


Politica noastră de Confidențialitate vă poate oferi detalii suplimentare cu privire la modul în care folosim orice informație personală pe care ne-o furnizați, cu toate acestea, nu toate informațiile capturate prin utilizarea cookie-urilor vă vor identifica. Ne străduim în permanență să dezvoltăm metode îmbunătățite de gestionare a preferințelor cookie-urilor. Pe măsură ce tehnologia și soluțiile se schimbă, acestă Politică a Cookies poate fi actualizată pentru a reflecta orice astfel de schimbări în tehnologie. Vă rugăm să vizitați această pagină din când în când pentru a vă informa asupra acestora și a noilor informații.